- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Ciąża
- » I trymestr ciąży
Jak dbać o dietę w tym okresie?
| Strona 1 z 1
Jak dbać o dietę w tym okresie?
Jakie macie podejście do odżywiania w 1 trymestrze ciąży? Co mówił Wam na ten temat lekarz? 

- krysia1844
Re: Jak dbać o dietę w tym okresie?
Dieta w ciąży jest bardzo ważnym elementem zdrowego stylu życia. Lekarze mówią trochę na ten temat, ale często za mało i podając przestarzałe informacje np. często pada mit, że nie można pić kawy czy też można jeść wszystko na co mamy ochotę. Jestem dietetykiem i cieszę się, że mogę pomagać mamom (zwłaszcza w pierwszej ciąży) uporządkować ich dietę. Zapraszam do skorzystania z mojej oferty konsultacji online https://jeszfresh.pl/dietetyk/ciaza Na koniec dodam tylko, że już w ciąży zaczynamy programować zdrowie i przyszłe nawyki żywieniowe naszego dziecka 

- DietetykOla
Zgadzam się z Wami, zdrowe odżywianie w ciąży to bardzo ważna kwestia tym bardziej jeśli pojawiają się jakieś problemy. U mnie ze względu na to, ze na początku bardzo męczyły mnie nudności, pojawiła się anemia, którą na szczęście szybko udało mi się zniwelować zbilansowaną dietą i suplementami zaleconymi przez ginekologa.
- evee
I get the first pregnancy and my husband is so happy. But we do lots of work to make a baby and it is crucial to do proper intercourse for the baby. So I share my personal Antarvasna Story or erotica story of making the baby and get pregnant. So if you are interested then read it.
- xantarvasna
Moja pierwsza ciąża była dla mnie bardzo stresująca, ponieważ nie mogłam liczyć na pomoc nikogo z bliskich. Starałam się zdrowo odzywiać i w miarę dużo ruszać, jednak stres związany z porodem był bardzo duży. Zaczęłam uczęszczać na terapię do https://psychomedic.pl/psychiatra-katowice/ i lekarz bardzo pomógł mi uporać się z moimi lękami.
- mlodamama12
| Strona 1 z 1