ja w 15tyg 4dniu...ciekawe tylko czy prawidłową:)
jak to było/jest u Was? kiedy poznałyście płeć, czy się potwierdziło?
- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Ciąża
- » II trymestr ciąży
kiedy poznałyście płeć dziecka
| Strona 1 z 3 | 1, 2, 3
Re: kiedy poznałyście płeć dziecka
powiem szczerze, że bardzo chciałam mieć niespodziankę jeśli chodzi o płeć dziecka, ale podczas badań prenatalnych ( około 11 tygodnia jeśli dobrze pamiętam ) lekarz, niepytany (!), powiedział, że na 99% będzie chłopiec. No i co tu dużo mówić- sprawdziło się.
Nie wiem tylko, czy na sprawdzalność tej opinii ma fakt, że były to badania prenatalne, czyli bardziej szczegółowe, a nie rutynowe USG.

- hildegardpl75
Wydaje mi się że badania prenatalne są bardziej wiarygodne niż te zwykłe. W zeszłym tygodniu (ty był 23/24 tc) na zwykłym usg wyszło że będzie dziewczynka. W tym tygodniu (w czwartek) idę na usg 3D
Zobaczymy czy się pokryje 

-
natasze87 - Posty: 18
hmm mnie lekarz poinformował już w 13 tygodniu . Co usg to się potwierdza. Więc chyba będzie chłopiec 

- andraste12
u mnie jeszcze nie wiadomo, ale w poniedziałek mam usg genetyczne więc pewnie wtedy się dowiem, a przeczuć zadnych nie mam
- ewulciowa
Moja kruszynka nie chce się pokazać, jestem w 25 tyg. Może na następnym usg będzie coś widać 

- angelka
Ja niebawem będę miała robiona badania prenatalne. Sama nie wiem czy chce znać płeć.
- karmelek19
Ja jeszcze nie znam płci. Dopiero zaczął mi się 4 miesiąc czyli weszłam w czwarty miesiąc.
- mmaddogg
Ja jestem w 18tc i nie znam płci. Wizytę mam za tydzień więc liczymy z mężem, że będzie już wiadomo 
Ale powiem Wam, że moja kuzynka jest teraz w 8miesiącu, rodzi na początku kwietnia i do wczoraj myślała że teraz będzie córeczka, a okazało się że lekarz przez 4 wizyty się mylił i będzie chłopiec. Więc na 4 tygodnie przed porodem ma wielką niespodziankę...

Ale powiem Wam, że moja kuzynka jest teraz w 8miesiącu, rodzi na początku kwietnia i do wczoraj myślała że teraz będzie córeczka, a okazało się że lekarz przez 4 wizyty się mylił i będzie chłopiec. Więc na 4 tygodnie przed porodem ma wielką niespodziankę...
- kasiek23
Ja jutro się zapewne dowiem. Będę miala robione badania prenatalne.
- wladeksi
| Strona 1 z 3 | 1, 2, 3