- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Strefa mamy
- » Damskie pogaduszki
Relaks po pracy
Re: Relaks po pracy
Ja osobiście bardzo lubię spędzać czas nad ksiażkami... a dokłądnie ebookami, proszę, oto moje ulubione: Włoszki-czego moją nas nauczyć oraz Pinokio
- majeczka20
Nic tak nie odpręża jak dobra godzinna drzemka. Nie zawsze jednak mamy ochotę na sen, szczególnie teraz jak za oknem piękne słoneczko. Polecam wtedy wziąć jakąś nudną książkę - zaśnięcie w kilka minut gwarantowane!
- Smolka
Relaks po pracy jest bardzo ważny dla naszego zdrowia.
- harvey.naomie
Ja głównie czytam po pracy. Staram się też ćwiczyć regularnie, bo widzę, że dobrze to wpływa na moje samopoczucie.
- marzenka.o
Uwielbiam czytać książki, jedną z moich ulubionych ostatnio stała się Nadzieja https://wydawnictwopoligraf.pl/720/rosi ... zieja.html jest to książka o wszystkim co nas spotyka. Każdy powinien po nią sięgnąć, bardzo mądra i interesująca literatura.
- kebzun
Ja relaksuję się podczas oglądania seriali. Włączam sobie Netflixa i szukam czegoś do obejrzenia. Raz na jakiś czas lubię tez poleżeć w wannie przy świecach i filmem na laptopie w tle.
- jooasia26
Mnie bardzo uspokaja i relaksuje uprawianie jogi. Nie jest to wymagający sport, bo można ćwiczyć bez problemu w domu. Potrzebna jest tylko mata do yogi, ale to też żaden problem, bo można zamówić ją online, bez wychodzenia z domu. Zerknijcie sobie tutaj: https://joyinme.co/kategoria/maty-do-jogi Zobaczycie, że spodobają się Wam ćwiczenia 

- Kila27
W moim przypadku relaksuje mnie czytanie, czasami bardzo różnych książek. Ostatnio czytałam literaturę medyczną dotyczącą różnych dziedzin i dowiedziałam się wiele ciekawostek dotyczących organizmu.
-
Maneczka - Posty: 394
Co teraz czytacie? Szukam pomysłów na wieczory.
- marzenka.o
gerto napisał(a):ja uwielbiam zrobić sobie ciepłą herbatę i położyć się spać
no albo jakiś seks... tak aby spalić troochę kcal

_________
ile kalorii spala seks
- seksianja