- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Strefa mamy
- » Rozmaitości
Nowa lodówka
| Strona 3 z 5 | 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nowa lodówka
Mi ogólnie się podobają, niestety obecnie mam za małą kuchnię by sobie kupić taką dużą lodówkę. Czytałam ostatnio opis lodówki no frost i myślę o jej zakupie ale to dopiero po przeprowadzce do nowego mieszkania. Jakiej firmy lodówki są najlepsze? Mi od zawsze podobały się LG, mam telewizor tej marki od kilku lat i nic się z nim nie dzieje więc liczę na to, że z lodówką byłoby podobnie. Co sądzicie o tej firmie?
- 62miko
W sumie wszystko zależy jakie masz potrzeby!
Od tego zależy rozmiar, kolor...
Ale pamiętaj nie licz, że będzie działać kilkanaście lat- bo to teraz niemożliwe.
Warto mieć pod ręką dobry serwis, jak na http://milenium-agd.pl
Od tego zależy rozmiar, kolor...
Ale pamiętaj nie licz, że będzie działać kilkanaście lat- bo to teraz niemożliwe.
Warto mieć pod ręką dobry serwis, jak na http://milenium-agd.pl
Czy kojarzycie te projekty łazienek 3d wodzisław?
- sabinaxx
Podobają się mi podwójne lodówki trzeba tylko do nich mieć dużą kuchnię. Niestety ja takiej nie mam i dlatego będę musiał wybrać pojedynczą lodówkę. Polecam ranking lodówek: http://www.szukamrecenzji.pl/artykul/ranking-lodowek-2.html
-
hogan - Posty: 237
Ja zdecydowanie celowałabym w firmę indesit. NIe ma co jest to porządny sprzęt.
------
Zainwestuj w skuteczne pozycjonowanie
------
Zainwestuj w skuteczne pozycjonowanie
- Werka90
Takie sprzęty ostatnio sporo podrożały. Dobrze jest szukać lodówek na serwisach aukcyjnych, można sporo zaoszczędzić.
- evita
ja mam LG od roku. Kupiliśmy w electro.pl bo były promocje a z naszej już się lało. jestem z niej zadowolona. Szczególnie z zamrażalnika bo jest bardzo pojemny.
- mala123
Ja kupowałam przez studio kuchenne. Sprowadzają tam sprzęt z hurtowni tak więc jest o wiele taniej niż jak kupuje się osobno samemu. Zdecydowałam się na Electrolux. Już drugi rok używam i jestem zadowolona. Spisuje się bardzo dobrze, nic a nic się nie psuje 
Na tej stronie znajduje się ranking lodówek - Warto jest zajrzeć sobie czasami do takich zestawień najpopularniejszych sprzętów w danym okresie aby zorientować się co ludzie kupują.
Możńa sobie również porównać ceny lodówek za pomocą takich porównywarek jak najtaniej czy skąpiec.

Na tej stronie znajduje się ranking lodówek - Warto jest zajrzeć sobie czasami do takich zestawień najpopularniejszych sprzętów w danym okresie aby zorientować się co ludzie kupują.
Możńa sobie również porównać ceny lodówek za pomocą takich porównywarek jak najtaniej czy skąpiec.
Najgorsze, co może spotkać człowieka, to żyć i umrzeć w samotności, nie kochając i nie będąc kochanym.
-
annamaria - Posty: 391
Ja zwracam uwagę na markę, na wielkość (nie lubię małych) i musi być duża zamrażalka do niej 

Mana Game - ekonomiczna gra edukacyjna
- Aga26
moim zdaniem dobra lodówka powinna być......................
pełna pysznego jedzonka
pełna pysznego jedzonka
- swietlik
Energooszczędna, elegancka i pojemna no i zamrażalnik 

- jolawieszak
| Strona 3 z 5 | 1, 2, 3, 4, 5