- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
catering dietetyczny
catering dietetyczny
Hej, dziewczyny! Korzystacie może z cateringu dietetycznego? Podobno to świetny sposób na zgubienie zbędnych kg
Moja koleżanka na pudełkach bardzo ładnie zleciała z wagi, a jedzenie, które przynosiła ze sobą do pracy, wyglądało przepysznie! Sama zastanawiam się nad wyborem takiej opcji, rozważam zakup próbnego zestawu od [urlhttp://www.maczfit.pl/#wybierz-swoj-program]Maczfit[/url] - jaką opcję kaloryczną na początek powinnam wybrać?

- Hanka30
Re: catering dietetyczny
Coś mi się z linkiem stało, postuję raz jeszcze 
Hej, dziewczyny! Korzystacie może z cateringu dietetycznego? Podobno to świetny sposób na zgubienie zbędnych kg
Moja koleżanka na pudełkach bardzo ładnie zleciała z wagi, a jedzenie, które przynosiła ze sobą do pracy, wyglądało przepysznie! Sama zastanawiam się nad wyborem takiej opcji, rozważam zakup próbnego zestawu od Maczfit - jaką opcję kaloryczną na początek powinnam wybrać?

- login...
Przydałby mi się taki katering codziennie, bo strasznie przytyłam.
- maniki
Też bym takim cateringiem nie pogardziła. Z nim pewnie dużo łatwiej pilnuje się tego, co się codziennie je.
- monaliza
Chciałabym taki codziennie do pracy 

- evita
Ja również zamawiam jedzenie do domu z firmy. Tak samo mąż. Jesteśmy dość zapracowanymi ludźmi i po prostu oboje nie mielismy czasu na gotowanie. Poza tym w tym momencie mamy w firmie dużo zleceń oraz wiele czasu spędzamy na pracy. Z jednej strony to dobrze bo dużo zarobimy ale z drugiej trochę odbijało się to na naszym zdrowniu bo odżywialismy się półproduktami. Teraz jestem o wiele bardziej zadowolona. Jedzonko dostarcza nam firma. Zawsze jest świeże oraz smaczne. Ceny równiez nie są takie wysokie. Wcześniej wydawałam niewiele mniej na produkty do gotowania ( wolałam gotować z tych lepszych ).
Katering domowy zamawiam tutaj: http://studio-catering.pl/catering-domowy/ - jest to firma z Warszawy.
Katering domowy zamawiam tutaj: http://studio-catering.pl/catering-domowy/ - jest to firma z Warszawy.
W miarę jak czytał, zakochiwałam się w nim tak, jakbym zapadała w sen: najpierw powoli, a potem nagle i całkowicie.
-
xena - Posty: 321
Super opcja z takim dowozem pudełek. Sama się zamierzam, żeby zamówić sobie z tej firmy Maczfit zestaw próbny. Wygoda, komfort, a jak jeszcze zdrowe i dietetyczne, to już w ogóle wypas 

- rumiankowa
Niestety u mnie takiego nie ma 

- tosemja
rumiankowa napisał(a):Super opcja z takim dowozem pudełek. Sama się zamierzam, żeby zamówić sobie z tej firmy Maczfit zestaw próbny. Wygoda, komfort, a jak jeszcze zdrowe i dietetyczne, to już w ogóle wypas
Ja się właśnie zastanawiam nad taką opcją. Koleżanka z pracy ma i w 6 tygodni schudła 5 kg...
- kinia878