- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Odchudzanie- ranking
Re: Odchudzanie- ranking
Sprawdziłam na sobie skuteczność Slimunox.I niezmiernie jestem zadowolona bo zadziałał.Schudłam tyle ile zamierzałam bez żadnych przykrych niespodzianek.Wyglądam i czuje się zupełnie inaczej niż pól roku temu.
- login...
Na odchudzanie to ja bym bardziej poleciła jakiś dobry środek np https://www.tillslim.pl/ . Jego skład to kompozycja naturalnie dobranych składników, które mają za zadanie przyspieszać spalanie tłuszczów i stale napędzać nasz metabolizm dzięki czemu znacznie szybciej uda nam się schudnąć ale za to w zdrowy sposób. Tylko oczywiście trzeba także pamiętać o rozsądnej diecie i uprawnianiu sportu
- mamutka
Ja z efektu jaki uzyskałam po zastoswaniu Slimunox jestem bardzo zadowolona. W końcu trafiłam na środek, który skutecznie pomógł mi się pozbyć nadwagi
- login...
Myślę, że lepszym rozwiązaniem jest modelowanie sylwetki. Tabletki nigdy nie są dobrym rozwiązaniem.
- jaris
Można się zgubic w tym gąszczu reklam i opinii. Też miałam kłopot co wybrać i ostatecznie zdecydowałam się na produkt używany wcześniej przez moją siostrę. Kupiłam Slimunox i biorę go już drugi miesiąc. Na początku waga się zatrzymała, ale po 2 tygodniach ruszyło w dół. Do tej pory zrzuciłam prawie 5 kilo, więc myślę że niedługo będę miała idealną wagę.
- login...
Straciłam w zasadzie całą nadwagę przez 3 miesiące kuracji z tabletkami Slimunox. Spróbowałam po 4 latach próbowania różnych diet, łącznie z ćwiczeniami. Niestety, ale kompletnie nie przynosiło to żadnego efektu. Nie wyobrażacie sobie jak przyjemny był dla mnie powrót do moich ciuchów z przed ciąży.
- login...
Mi w walce z nadwaga bardzop pomogło zastosowanie Foreverslim. Dzięki tym tabletkom schudłam 12 kilo
- Karolina B2
login... napisał(a):Straciłam w zasadzie całą nadwagę przez 3 miesiące kuracji z tabletkami Slimunox. Spróbowałam po 4 latach próbowania różnych diet, łącznie z ćwiczeniami. Niestety, ale kompletnie nie przynosiło to żadnego efektu. Nie wyobrażacie sobie jak przyjemny był dla mnie powrót do moich ciuchów z przed ciąży.
Miałam tak samo jak ty, ale ja potrzebowałam na pozbycie sie nadwagi około 2 miesiecy
- LuźnaGuma
Karolina B2 napisał(a):Mi w walce z nadwaga bardzop pomogło zastosowanie Foreverslim. Dzięki tym tabletkom schudłam 12 kilo
A ja schudłam dzięki IQmango też 12kilo...W ponad 2,5 miesiąca

- Katniss69
Mi akurat w odchudznaiu bardzo pomogło zastosowanie Slimunox, bez tych tabletek, pewnie też coś udałoby mi się zrzucic z wagi, ale na pewno nie byłoby to 15 kilo tak jak teraz
- Bagienka