- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Darmowe doladowanie tel
| Strona 1 z 2 | 1, 2
Re: Darmowe doladowanie tel
A ktos to wogole sprawdzal i dziala? Bo jakos nie mam do konca przekonania do tego :/ juz kilka razy sie nacielam na takich "extra" doladowaniach :/
- Nela28
Ja tam nie wiem, bo mam akurat telefon na abonament.... A ciekawe czy to sie faktycznie sprawdza...
-

symbiosis11 - Posty: 279
I jak sprawdzalyscie dziewczyny moze te doladowania? Bo tam w podanym linku jest napisane ze trzeba przeslac swoj link do 25 osob - ale to ma byc do 25 osob posiadajacych tel w orange tak? jesli tak to w sumie mam troche znajomych w orange ale chyba nie az tyle. jak sprawdzicie to dajcie ewentualnie znac 
- Nela28
Jak dla mnie to sa jakeis bzdury. Nic nie ma za darmo i nie wierze w to.
-

zabka300 - Posty: 264
Napewno jakis haczyk w tym jest- mamy takie czasy ze naprawde nikt nam nic za darmo nie daje 
- ILONA
Witam wszystkich.
Ja tez uwazam,ze cos tu moze byc nie tak. Lepiej do tych darmowych rzeczy podchodzic ostroznie,zeby sie nie okazalo ,ze jednak poniesiemy koszty i to spore.
Pozdrawiam.Ela.
Ja tez uwazam,ze cos tu moze byc nie tak. Lepiej do tych darmowych rzeczy podchodzic ostroznie,zeby sie nie okazalo ,ze jednak poniesiemy koszty i to spore.
Pozdrawiam.Ela.
- ela
to wszystko jest bzdura kto ci da 5 zl dasz mi ty chodzi p twoje dane i pozniej ich wykorzestanie
- Gość
| Strona 1 z 2 | 1, 2