- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Nowe mieszkanie
| Strona 2 z 4 | 1, 2, 3, 4
Re: Nowe mieszkanie
Moja córka chciała mieć bardzo ładny pokój. Dlatego zdecydowałem się skorzystać z bardzo profesjonalnej firmy aranżacja pokoju dziewczynki .Każdemu to polecam.
- marek33326767
jeżeli chcesz trochę zaoszczędzić to może warto się zastanowić nad meblami z outletu ? tutaj możecie znaleźć niedrogie kanapy czy też stoły i krzesła https://lubiemeble.pl/outlet myślę że pomoże wam to zaoszczędzić trochę pieniędzy
- Martazosiedla
A wracając do tematu zakupu to uważam że nowe mieszkanie od dewelopera jest dużo lepsze niż to z rynku wtórnego zwłaszcza jeśli masz możliwość zakupu takiego mieszkania z wykończeniem pod klucz przez Ciebie wybranym a tak jest z mieszkaniami jakie się kupuje na osiedlach Atala
- serena
Jeśli ktoś ma nowe mieszkanie to na pewno powinien kupić bardzo dobre meble. Sam ze swojej strony mogę polecić bardzo dobry sklep internetowymeble na wymiar .
- jan33267676776
Kupiłem mieszkanie w świetnej lokalizacji, w nowowybudowanym bloku mieszkalnym. Teraz pozostaje mi je urządzić według siebie, dlatego szukam jakichś ciekawych dodatków. Zamówiłem już listwy przypodłogowe ale myślę, co jeszcze mógłbym dać jako dodatek, żeby ożywić wnętrze.
- emanuel4em
My dopiero przymierzamy się do zakupu mieszkania w inwestycji Apartamenty Nowy Tarchomin - https://tarchomin.apm-development.com.pl/, ale już gromadzę inspirację na wystrój wnętrz
Dużo ciekawych rozwiązań można znaleźć na pintereście np. 

- login...
Znajoma z mężem kupiła ostatnio mieszkanie na Osiedlu Zielonki residence w Warszawie i tylko sobie chwali. Podobno kontakt z deweloperem super a i udało się też ponegocjować z końcową ceną. Do tego okolica bardzo spokojna.
- login...
Kupiłaś już meble? Jeśli nie to polecam zakupy w sklepach meblowych online. Ja w taki sposób znalazłam piękne, nowoczesne krzesła, stół i meble kuchenne! W tym miesiącu będę rozglądać się za pozostałymi meblami.
- lilka91
Moim zdaniem szukając mieszkania, na pewno warto przejrzeć oferty z rynku wtórnego, przeglądając darmowe ogłoszenia np. na pokato.pl. Na stronie tej znajdziemy wiele ciekawych propozycji nie tylko jeżeli chodzi o nieruchomości, ale też chociażby motoryzację, czy wyposażenie do domu i jestem przekonana, że każdy znajdzie tutaj coś ciekawego dla siebie:)
- enzo55
Tutaj https://www.humbaka.pl też są dostępne nowe mieszkania wprost od dewelopera. Warto się tam na spokojnie rozejrzeć. Propozycji jest wiele, więc każdy z powodzeniem znajdzie tam coś dla siebie. Na pewno ważne jest to, aby postawić na dobrą lokalizację, bo to jest niezwykle ważne w dzisiejszych czasach. Takie mieszkanie będzie można znacznie łatwiej sprzedać.
- wicia28
| Strona 2 z 4 | 1, 2, 3, 4