- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Ulubione sporty
Re: Ulubione sporty
Medale są przyznawane z różnych okazji. Proponujemy zatem ich szeroki wybór, aby każdy mógł otrzymać medal, który najlepiej pasuje do okoliczności, w których będzie przyznany. W ofercie https://www.medalowo.pl dostępne są medale odlewane z aluminium i cynku, medale z pleksi wybierane przede wszystkim przez szkoły i przedszkola, medale z drewna o dowolnym kształcie, a także medale malowane farbą akrylową lub emalią.
- anna80
Moimi ulubionymi sportami są piłka nożna, oraz boks tradycyjny.
- RomanR
Ja jak większość kobiet najbardziej lubię fitness. Jest to super zabawa ale też idealny sposób, aby zrzucić kilka zbędnych kilogramów. Fitness nie jest nudny - do wyboru macie mnóstwo różnych zajęć. Zresztą zapoznajcie się same z ofertą Energym z Krakowa: http://www.energym.com.pl/5-enerfitness. Na pewno coś dla siebie znajdziecie.
- mamsza
Raczej nie oglądam żadnych sportów... jakoś jak mam coś zobaczyć to chyba wolę jakiś serial albo film
nigdy też nic specjalnie nie trenowałam, ale zawsze lubiłam coś aktywnie robić. Ostatnio "odkryłam" skakankę, naprawdę super sprawa 

- Jadis
Też lubię skakankę
Ale najwięcej radości i możliwości do rozładowania emocji daje mi bieganie. Ostatnio w ramach nagrody kupiłam sobie nowe buty do biegania nike, bo nie odpuściłam sobie żadnego zaplanowanego treningu 

- login...
co myślicie o siatkówce? czy według was to ciekawy sport?
- fomel
Ja najbardziej lubię biegać. Nie przepadam co prawda za zwykłym joggingiem, ale bardzo często zakładam na plecy mój plecak biegowy Grivel i na cały weekend wybieram się do lasu na długie dystanse. Najchętniej biegam w górach, ale przyznam szczerze, że do tego trzeba mieć bardzo dobrą kondycję.
- modnam
Jak dla mnie to najlepsza jest siłownia i basen, to mi wystarczy!
- Szczek00l
Jeżeli chodzi o sport to polecam wam siłownie, warto ćwiczyć na siłowni i trzymać dietę która będzie prowadzic nas do wymarzonej sylwetki, jeżeli chcesz też zaliczać co raz lepsze efekty polecam Ci https://www.budujmase.pl/trening/artyku ... barki.html takie artykuły pomocnicze, na tym portalu dowiesz sie jak wykonywać poszczególne ćwiczenia w drodze po lepszą sylwetkę.
- wiolka111
Czy ktoś z was był na zajęciach tabaty? Zastanawiam się nad zrzuceniem kilku kilogramów po ciąży. Pomyślalam, że własnie taka tabata mi pomoże. Jeżeli znacie jakieś dobre zajęcia tabaty czy fitnesu, gdzieś w okolicy Rybnika, to z chęcią pójdę i zapoznać się z programem zajęć.
- Karina87