- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Skuteczne odchudzanie
Skuteczne odchudzanie
Co sądzicie o zastosowaniu diety do tego Foreverslim oraz 3 razy w tygodniu siłownia?
- Brygida T
Re: Skuteczne odchudzanie
Ja akurat stosowałam Foreverslim. MI pomogło i to bardzo, z tym iż dieta, liczenie kalorii i ćwiczenia, od tego nie uciekniesz
- Matylda F
Natasza W napisał(a):A gdzie kupiłaś?
Akurat ja zdecydowałam, się na zakup na Allegro, nie mniej z tego co wiem, to masz do wyboru jeszcze taką stronę jak http://slim24.pl Zrobisz jak będziesz chciała.
- Matylda F
Moim zdaniem nie ma lepszego sposoby na pozbycie się nadwagi jak zastosowanie Foreverslim. Dla mnie to środek numer jeden pod tym względem
- Arleta U
A ja bym poleciła Slimunox. Sama go stosowalam i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udalo mi się uzyskac. Obcnie nie mam juz ani grama nadwagi i ogónie jakbyś mnie dzisiaj zbaczyła, to pewnie byc nie uwierzyla jakim pączkiem bylam jeszcze pół roku temu
- Izabella K
Ja też byłam pozytywnie zaskoczona skutecznością tabletek Slimunox.Na początku szło mi bardzo marnie ale jak zmieniłam dietę kupiłam sobie bieżnię ,i waga poszybowała w dól.Warto poświęcić trzy miesiące aby mieć z powrotem figurę nastolatki.
- Agata W2
Arleta U napisał(a):Moim zdaniem nie ma lepszego sposoby na pozbycie się nadwagi jak zastosowanie Foreverslim. Dla mnie to środek numer jeden pod tym względem
Całkowicie się z tobą zgadzam sama też stosowałam te tabletki i bez ich pomocy na pewno bym nie schudła 14 kilo
- Liza e
Jeżeli chodzi o odchudzanie, to mi wystarczyły 3 miesiace stosowania Slimuniox. Nie wiem, może to tez i rozwiązanie dla ciebie
- Dagmara Z
Zgadzam się z tobą, że Slimunox jest rewelacyjny jeżeli chodzi o wspomaganie odchudzania, Sama go stosowałam i pozbyłam się 12 kilo nadwagi
- Monika J