- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
dobry warsztat samochodowy szczecin
| Strona 1 z 1
dobry warsztat samochodowy szczecin
Chcę poznać dobry warsztat samochodowy szczecin bo w tym mieście będę mieszkać i pewnie będę stała klientką:) Moje doświadczenie kierowcy mi o tym mówi:) Także dobry warsztat samochodowy szczecin poszukiwany. Dość pilnie.
- bellata
Re: dobry warsztat samochodowy szczecin
A ja mam pytanie w kwestii samochodowych części. Kupujecie je sami, czy zlecacie sprawę warsztatowi?
- bukmarza77
Ja zazwyczaj proszę mechanika, aby już wszystko pozałatwiał sam. Wiadomo, liczy sobie za to, ale mam z głowy kłopot i sprawę, na której się nie znam. Za to mój brat zawsze wszystko kupuje sam. Ostatnio na przykład znalazł tutaj stalowe przewody hamulcowe, których w warsztacie nie zdołali zamówić.
- Jamnik1212
Samochód może nam się tam naprawdę zepsuć każdego dnia, również wtedy, kiedy jesteśmy poza miejscem zamieszkania, na przykład na wakacjach. I co wtedy? Na stronie https://fix-my-car-41.webself.net/ możecie poczytać sobie o specjalnej wyszukiwarce warsztatów, która zadziała bez względu na miejscowość, w której będziecie się znajdowali. A im szybciej znajdziecie pomoc, tym szybciej Wasze aut będzie sprawne 

- monikabert90
Najlepiej po prostu poszukać przez polecenie.
Ostatnio przesunięty w górę Śr cze 10, 2020 5:11 pm przez: Anonymous.
- Mirage
| Strona 1 z 1