- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Kubek jako prezent?
| Strona 1 z 2 | 1, 2
Kubek jako prezent?
Czy kubek może być dobrym prezentem imieninowym? Chodzi mi oczywiście o jakiś kubek z ciekawą grafiką, a miałby to być prezent dla męża.
- pumkaz
Re: Kubek jako prezent?
Jak najbardziej. My wraz z mężem ustaliliśmy, że prezenty na małe okazje typu imieniny robimy małe, aby nie przeginać z wydawaniem pieniędzy i prezenty typu kubek są jak najbardziej na miejscu, według mnie.
- ciki
Masz jakiś dobry sklep, w którym warto kupować tego typu kubki? Pamiętam, ze kiedyś kupiłam na urodziny dla koleżanki i po pierwszym wsadzeniu do zmywarki cała grafika zeszła.
- pumkaz
No trzeba na to z całą pewnością uważać. Ale jak znajdziesz zaufany sklep, to nie będzie żadnego problemu z tym. Ja jestem jedynie pewna sklepu https://wytworniarymow.cupsell.pl/ bo tylko tam zamawiałam kubki i nie było z nimi żadnego problemu, mimo wielu myć w zmywarce.
- ciki
Sam kubek to chyba trochę mało. Ale np świetnym prezentem jest taki voucher na jazdę Subaru, a kubek jako dodatek do tego 

- Kasia_16
Kubek może się podobać, wybierz o jakimś fajnym kształcie.
- Imelia
Często dostaje kubki i czesto też daje
. Jeżeli szukasz inspiracji na prezent to zerknj sobie też na https://4gift.pl/prezenty/pozostale-prezenty/prezent-dla-podroznika/mapy-zdrapki . Znajdziesz tam np. mapy zdrapki, co może byc świetnym prezentem dla podróżnika
.

- magda906
Według mnie to fajny pomysł na prezent, bez polotu, ale da radę
- allbercik
Może być ale jako taki drobny upominek dla kogoś. Fajnym też takim upominkiem do domu może być stojak na kubki. Z doświadczenia prowadzenia firmy wiem, że to może być naprawdę przydatna rzecz.
- Paula883
| Strona 1 z 2 | 1, 2