- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Odchudzanie
Re: Odchudzanie
Jestem murem za foreverslim i to na stałe, dla mnie to spore osiągniecie schudnąć 2 rozmiary w dół
- Magiczna4ever
Ja po ciąży do diety zaczęłam stosować Slimunox, i schudłam i nie mam efektu jojo
- Kredastara
Chciałam być tak szczupła jak moje znajome i zaryzykowałam biorac Foreverslim, i teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jestem bardzo szczupła i nie mam fałdek ^^
- Logowana69
Ja aby zwalczyć zbędne kilogramy zaczęłam brac preparat Slimunox, schudłam w 4 miesiące 16,5kilo
- Ulana
Polecam wam Foreverslim na odchudzanie, w moim przypadku biorac ten preparat udało mi się zgubić cała nadwagę która miałam
- ZajętaLaska
Ja postanowiłam wziąć się za siebie i zaczęłam stosować tabletki Slimunox, i udało mi się bo schudłam 11 kilo w prawie 3 miesiące
- Miłosierna
Mi udało się schudnąć aż 15kilo w 3 miesiące! A to wszystko zasługa Foreverslim
- Artemis2001
Ja do swojej diety zaczęłam również stosować Slimunox, i opłaciło się bo w końcu nie boje się załozyc szortów
- Chudzinka
Moja siostra podpowiedziała mi że aby schudnąć to tez brac Foreverslim, zaryzykowałam i zaczęłam go stosować, po 2 miesiącach weszłam na wage i miałam banana na twarzy bo straciłam az 8,5 kilograma
- Lolitka
Mi slimunox baaardzo pomógł pozbyć się nadwagi, czyli w 2 miesiące straciłam prawie 9kilogramów
- Rozbawiona