- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Sprzęt do salonu fryzjerskiego. Jaki?
| Strona 1 z 2 | 1, 2
Sprzęt do salonu fryzjerskiego. Jaki?
Hej! Właśnie urządzam salon fryzjerski, który chcę otworzyć w połowie października. Zastanawiam się nad najlepszym sprzętem. Co polecacie? Trafiłam wczoraj na sprzęt Valera - https://www.gobli.pl/valera-c4490 Warto? Używacie go? Jak się sprawdza?
- owsianka91
Re: Sprzęt do salonu fryzjerskiego. Jaki?
Jak najbardziej warto! Jest to profesjonalny, niezawodny sprzęt. Ceny są bardzo atrakcyjne więc portfel Cię nie zaboli
Myślę, że będziesz bardzo zadowolona.

- sofia11
Też zastanawiam się nad wprowadzeniem tego sprzętu do salonu. Ktoś z was używa Valera Volumissima? Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tej karbownicy.
- bella91
bella91 napisał(a):Też zastanawiam się nad wprowadzeniem tego sprzętu do salonu. Ktoś z was używa Valera Volumissima? Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tej karbownicy.
Moja znajoma ma tą karbownice w salonie! Jest świetna do odbijania włosów u nasady. Włosy w kilka chwil mają super objętość i łatwiej się je układa oraz upina. Moim zdaniem Valera Volumissima to świetny wybór

- ulka55
Ostatnio przeczytałem o problemie tutaj! https://sciolka.com.pl/pellet-drewniany-dla-koni/
- mamasitka
A można taki sprzęt kupić do domu? Nie mówię o całym zestawie ale np karbownica wydaje się być świetna i nie pogardziłabym takim sprzętem w domu 

- lidia879
Moja siostra ma tą karbownice w domu i jest bardzo z niej zadowolona. Bez problemu układa i upina włosy. Na twoim miejscu nawet bym się nie zastanawiała tylko zamówiła ją do domu.
- lilka900
Najlepiej bardzo dobry sprzęt, który pokaże klientom, że mają do czynienia z profesjonalistami
- marekxbr0
No właśnie Valera to profesjonalny sprzęt fryzjerski świetnej jakości. Ceny nie są wysokie ale jakość jest super! Jak widać nie zawsze wysoka cena oznacza wysoką jakość.
- ulka55
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za pomoc
W poniedziałek skontaktuję się z hurtownią Gobli.pl 

- owsianka91
| Strona 1 z 2 | 1, 2