- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Ciąża
- » III trymestr ciąży i poród
biustonosz do karmienia
| Strona 1 z 3 | 1, 2, 3
biustonosz do karmienia
Moje pytanie kieruję przede wszystkim do mam z większym biustem. Jakie biustonosze do karmienia możecie polecić ? Szukałam w sieciówkach ale raz, że jakość średnia a dwa, że znalezienie dużego rozmiaru graniczy z cudem ;/
- kalinka1
Re: biustonosz do karmienia
wiesz co ja swoje biustonosze do karmienia kupiłam z tego co pamiętam na allegro ale ja akurat mam niewielki biust więc z doborem rozmiaru nie miałam problemu. Co do jakości to akurat kiepsko trafiłam ale nie miałam jeszcze wtedy rozeznania na co zwracać uwagę. Teraz jestem w drugij ciąży i na pewno postawię przede wszystkim na jakość i pewnie wybiorę się do jakiegoś stacjonarnego sklepu.
- bubaa
a skąd jesteś ? bo jeśli z Warszawy lub bywasz tu raz na jakiś czas to mogłabym Ci polecic fajny sklep w centrum. To Lady's Place ( przy stacji metra centrum ).z Mają duży wybór dobrej jakości biustonoszy właśnie na takie większe rozmiary.
- mallva
Jestem z Warszawy a o tym miejscu słyszę pierwszy raz. Mieszkam na białołęce i rzadko bywam w centrum ale dobrze wiedzieć, dzięki
a Ty tam kupujesz bieliznę ? Z takim większym rozmiarem zawsze jest problem ja czasem chciałabym mieć rozmiar miseczki B lub C 

- kalinka1
o to jak mieszkasz na białołęce to pewnie bliżej będziesz miała na tarchomin, tam też mają swój sklep
I nie martw się o rozmiar tam mają chyba tylko takie większe
Najlepsze jest to, że możesz tam też przy okazji skorzystać z usług profesjonalnej brafitterki. Okazuje się, że większość kobiet nosi zle dobrany biustonosz a przecież chodzi nie tylko o wygodę ale też zdrowie naszego kręgosłupa.

- mallva
ja byłam w tym sklepie na Tarchominie i potwierdzam - dawno nie spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do klienta. O biustonoasz, rozmiarach i fasonach na jednej wizycie dowiedziałam się więcej niż do tej pory w całym życiu
Bielizna fajna jakościowo, ceny też rozsądne.

- anaw
ja bardzo polecam dla mam skarpetki lniane na czas ciąży super, z resztą do teraz je noszę na lato i wiosnę
- kasiasia
dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Będę jutro w centrum na spotkaniu biznesowym to podejdę tam do tego sklepu przy metrze. Ciekawa jestem tej konsultacji z brafitterką
Dam znać po jak wrażenia 

- kalinka1
i jak tam kalinka1 ? Udało się zajrzeć do Lady's Place ? Moja mama ma niedługo urodziny, brafitterki nigdy na oczy nie widziała i zamierzam ją tam zabrać w ramach prezentu urodzinowego
Przy okazji kupimy jakiś porządny biustonosz to sama zobaczy różnicę 

- anaw
Nawet nie wiedziałem że takie coś teraz istnieje i że można kupić w sklepie normalnie
- Albert43r
| Strona 1 z 3 | 1, 2, 3