- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Odchudzanie- wskazówki
Re: Odchudzanie- wskazówki
Czy kawa zbożowa jest dobrym napojem podczas odchudzania? https://www.bee.pl/9045-kawa-zbozowa
- ola234
Moim zdaniem nie ma skuteczniejszego sposobu na pokonanie nadwagi jak zastosowanie Slimunox
- Karolina33d
Karolina33d napisał(a):Moim zdaniem nie ma skuteczniejszego sposobu na pokonanie nadwagi jak zastosowanie Slimunox
Całkowicie zgadzam się z tą opinią. Moim zdaniem to najlepsze tabletki na odchudzanie jakie tylko są dostępne w sklepach
- AnnaFD
U mnie się sprawdziła opcja zamówienia cateringu dietetycznego z https://healthypack.pl/ . To bezpieczna i rozsądna opcja odchudzania. Nie ma głodówek, dzięki dostarczanym posiłkom nie kusi też żeby podjadać. A cenowo nie wychodzi wcale tak drogo. Sprawdźcie sobie zresztą!
- justix
Najważniejszym jest to aby na pewno nie odchudzać się w szybkim stopniu.
- rleannon
Moim zdanniem nie ma równie skutecznego środka na pokonanie nadwagi, jak Foreverslim
- JuliaFG
Ja również postanowiłam zastosować Foreverslim i jestem bardzo zadowolona. 13 kilo mniej w 3 miesiaced
- DankaIU
Ja też jestem bardzo zadowwolona z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu Foreverdlim. 14 kilo mniej w 3 miesiące to dla mnie wielki sukces
- Iwona433
Iwona433 napisał(a):Ja też jestem bardzo zadowwolona z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu Foreverdlim. 14 kilo mniej w 3 miesiące to dla mnie wielki sukces
U mnie podobnije. W 3 miesiące schudłąm prawie 15 kilo
- Anastazja32
Moim zdaniem jednym z najlepszych środków na odchudzanie jest Slimunox, ja dzięki zastosowaniu właśnie tych tabletek schudłam 13 kilo
- PaulinaHG6