Wybór produktu, który będzie dobry dla naszej skóry zależny jest przede wszystkim od naszych indywidualnych preferencji. Nie ma tutaj niestety reguły. Sama bardzo długo szukałam odpowiedniego kosmetyku, który zadba o nawilżenie mojej skóry, ale przy tym będzie się szybko wchłaniał i będzie wydajny. Jakiś czas temu siostra poleciła mi żel do skóry suchej od firmy
https://bio-oil.com.pl/ Powiem Wam, że już wcześniej słyszałam wiele opinii na temat ich produktów, ale jakoś nie miałam okazji się w nie zaopatrzyć. Wpadły mi jednak w oko podczas zakupów w drogerii i tak korzystam z tego żelu już nieco ponad miesiąc. Obecnie jest to jeden z moich ulubionych kosmetyków. Skóra po nim jest miękka oraz nawilżona. Tak więc jeśli chcecie zagwarantować swojej skórze odpowiednie odżywienie to warto postawić na ten kosmetyk. Dodatkowo warto wspomnieć, że jest on bardzo wydajny, więc o to nie trzeba się obawiać. Mam nadzieje, że moja opinia okaże się być przydatna dla kogoś z obecnych tutaj forumowiczów.