- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Publiczne
- » Forum otwarte
Wózek - kiedy kupujecie i jaki wybieracie???
Re: Wózek - kiedy kupujecie i jaki wybieracie???
Też mamy chustę, ale nie wyobrażam sobie noszenia dzieci w niej przez cały czas. Chyba bym oszalała
My mamy wózek RIko Basic Sport. Kupiliśmy go w 8 miesiącu ciąży i powiem wam, że jest mega. Świetnie sprawdza się podczas spacerów w mieście, na wsi, po plaży czy w lesie. Poza tym maluszek ma w nim naprawdę dużo miejsca.

- szarlottka
Też podobnie do tego podchodzę, wózek musi być funkcjonalny i przy wyborze wózka też się sugerowałam rankingami i opiniami użytkowniczek, bardzo ciekawie i szczegółowo na temat x-landera http://www.kamperki.com/xlander-x-pulse-recenzja/ pisze ta znana blogerka
- myszkowska
Ja kupowałam jakoś w 7 miesiącu ciąży;) Zdecydowałam się na anex m/type i nie żałuję;)
- AndziaL
Jeśli chodzi o wózek to przy wyborze postawiłam na wygodę i dobrą amortyzację, aby móc bezpiecznie i sprawnie poruszać się po każdym terenie
Dlatego zdecydowanie polecam wózek od https://insevio.com/, bo spełnia wszystkie moje oczekiwania - dobre funkcje, praktyczne rozwiązania, a do tego akcesoria w zestawie, które można używać z powodzeniem na co dzień 

- krysia1844
Ja kupiłam jakoś między 7a8 miesiącem. Postawiliśmy na X-landera model X-move. Praqdziwy czołg
mieszkamy na wiosce i pełno dziur i las obok więc był super. amortyzacja bardzo dobra, po piachu po korzeniach na spokojnie pojedzie
i do tego mega lekko się prowadzi
Swoje waży ale jest tego wart 

- alicjawie
Ja dostałam wózek frontera dla mojego maluszka po córce siostry. Widać, ze jest solidny, bo wygląda jak nowy. Także nie musiałam sama niczego szukać. A że jest to wersja 2w1 to na pewno długo mi posłuży 

- Felka
Powiem Wam szczerze, że ja dla mnie bardzo rozsądnym pomysłem jest wózek używany 3w1 . Generalnie przejrzałam sporo takich ofert na pokato.pl i zdecydowanie tutaj jest w czym wybierać. Poza tym zakup nowego wózka to spory wydatek, a tutaj możemy naprawdę spore sumy zaoszczędzić, wobec czego na pewno warto wziąć taką opcję pod uwagę:)
- Ulle
Ja zaczęłam się rozglądać za wózkiem jakoś w połowie ciąży, lepiej nie zostawiać tego na ostatnią chwilę. Interesowały mnie przede wszystkim wózki 3w1 używane, nie chciałam kupować nowego bo to za duże koszty a z takiej gondoli dziecko i tak wyrasta bardzo szybko. Warto zerknąć na portal Pokato, tam znajdziecie bardzo duży wybór wózków i innych akcesoriów dla najmłodszych.
- Sylwiana4
Ja kupowałam jakoś na półmetku:) Zdecydowałam się na anex m/type i jestem z niego bardzo zadowolona. Sprawdza się na każdym terenie, jest łatwy w obsłudze, wygodny, solidny i nie zajmuje wiele miejsca.
- AnitaT