- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Ciąża
- » I trymestr ciąży
dentysta
Re: dentysta
Dla zainteresowanych polecam nowy kierunek w szkole medycznej Omega w Warszawie - technik dentysta - http://www.omega.szkola.pl/kierunki/tec ... tystyczny/ . Bardzo dobre wykształcenie i możliwość dostania bardzo dobrze płatnej pracy.
- vicky0019
Spoko spoko Nano Miodek jest dobry na wszystko
- bica100
Ja edukację mam już za sobą.
- proearnestine85
kamyczek napisał(a):tez musze isc do dentysty bo cos pobolewa mnie zab, mam nadzieje ze to nie bedzie nic duzego....
No to ja się zbierałem dość długo, ale w końcu się udało (szantaż żony) i powiem tak. Jeśli ktoś jest z Krakowa bądź okolic i ma paniczny lęk przed dentystami (tak jak ja) to niech sobie zobaczy gabinet Dejdent - zdaje sobie sprawę, że jestem ciężkim pacjentem, dla dentystów, ale stomatolog dał radę fajne podejście. Ogólnie rodzinny gabinet w dzielnicy Ruczaj. Przede mną jeszcze tylko dwie wizyty i z głowy.
- Borysek
Ja mogę polecić Soldent z Warszawy, aparaty na zęby rewelacja
- Marcelo
Kobiety będące w ciąży muszą bardzo uważać na wszelkiego rodzajów zabiegi oraz leki stosowane podczas dolegliwości. Podczas ciąży również miałam problemy z bolącymi zębami. Widziałam jednak, że muszę być ostrożna ze względu na płód, dlatego szukałam dobrego specjalisty. Moją uwagę zwrócił supradent gabinet dentystyczny Warszawa, który oferował różnego rodzaju usługi z zastosowaniem najnowocześniejszego i przede wszystkim bezpiecznego sprzętu nawet dla kobiet w ciąży. Dzięki profesjonalnej opiece udało mi się wyleczyć wszystkie zęby bez komplikacji dla płodu.
- Lightspirit
A gdzie polecacie zrobić aparat na zęby? woj.podkarpackie.
-
marta.n - Posty: 35
Jeżeli interesuje kogoś dentysta z Olsztyna to z czystym sercem mogę polecić gabinet dr Elżbiety Sujka. Ona i jej zespół rewelacyjnie zajmują się problemem zębów, zerknijcie sobie na ofertę - http://sujka.com.pl myślę że będziecie zadowoleni 

- klaudekk
Na Janowicza 3 jest dobry stomatolog. Cenowo też ok, chyba że z NFZ to w ogóle bez problemu.
- lwiica