- Jesteś tu: www.ciazowy.pl
- » Forum
- » Dzieci
- » Nasze dzieci
W jakie gry gracie z dziećmi?
Re: W jakie gry gracie z dziećmi?
My lubimy od czasu do czasu wziąć udział w jakimś konkursie. Wczoraj wybraliśmy konkurs marki FinAi http://bit.ly/2Bio7ow Liczymy na główną nagrodę, czyli tablet. Oczywiście mnie samej podoba się opcja publikacji w e-booku. Zobaczymy, co czas pokaże. Do końca konkursu nie zostało dużo czasu, więc jak coś, to się spieszcie.
- anita230
A my z mężem staramy się chrześnicę naszą nauczyć w warcaby i szachy bo swoich dzieci nie mamy.
- deminia
Nam najczęściej zdarza się grać w gry planszowe
Można spędzić na tym nawet kilka godzin
Ostatnio kupując prezent dla chrześniaka w internetowym sklepie z zabawkami Foka Stara trafiłam na kilka pozycji gier planszowych, których wcześniej nie widziałam. Zdecydowałam się na zakup gry "Wojny domowe". Graliście? Bo my jeszcze nie rozpakowaliśmy
P.S. Ten internetowy sklep z zabawkami ma naprawdę bardzo duży wybór - nie tylko gier, ale również zabawek, klocków i innych, więc polecam się tam rozejrzeć

P.S. Ten internetowy sklep z zabawkami ma naprawdę bardzo duży wybór - nie tylko gier, ale również zabawek, klocków i innych, więc polecam się tam rozejrzeć

- monikabert90
nie graliśmy w Wojny Domowe, fajna ??
-
Luna82 - Posty: 223
Ja często gram z moimi dzieciakami w coś na komputerze. Mam dwóch synów, wiec najczęściej wybór pada na grę FIFA 18 na komputer. Bardzo mnie o nią prosili, więc sprawdziłam ceny tutaj, żeby się dowiedzieć gdzie można ją tanio dostać https://www.ceneo.pl/oferty/fifa-18 i im ją zamówiłam. Żebyście widzieli, jacy są szczęśliwi, kiedy wygrywają, a jacy przejęci, gdy coś im nie wyjdzie 

- Kolornieczja21k
my najczęściej układamy puzzle, gramy w chińczyka albo gramy w memories 

- iza33
mój syn marzy o XBoxie, my na razie odkładamy zakup tego sprzętu.
-
Memory też lubimy, fajna gra
I UNO też dośc ciekawa, tylko dla starszych dzieci.

-
Dla mnie szybko udało się znaleźć informacje w tej kwestii dzięki portalowi https://www.technologie.info.pl/telewiz ... s-zakupow/ proponuję również zaglądnąć tam tobie, bo znajdziesz na pewno tam odpowiedzi na swoje pytania.
- ciki
A sporo akurat jest gier, w które gramy z dziećmi rach ciach, moje na górze itd. Ostatnio składaliśmy kopareczkę z Małego konstruktora. Nikt u nas na nudę nie narzeka. Uważam, że dzieciom powinno się poświęcać więcej czasu, to poszerza wiedzę dzieci i ich wyobraźnię.
- perelka23